Ciutadania i Font de Mora

http://vicentgrau.blogspot.com/

L’ordre de la Conselleria que regula l’assignatura d’Educació per a la CIUTADANIA(EpC) està pensada contra el Govern i contra una educació cívica i humana aliena a la moral del nacional – catolicisme de Rouco Varela, Garcia Cascó…El bravo guerrer Font Mora, en la seua rebel·lió contra esta legalitat utilitza els/les professors/es, la qual cosa és de jutjat de guàrdia. El que és més sorprenent en esta opereta rabosona del Sr. Conseller és la seua amenaça: No me temblará la mano. Frases com estes, tan clarament filofeixistes, jo no les havia sentit ni als ministres del tardofranquisme quan els ensenyants fèiem vagues. Este tarannà de l’Honorable ja es va manifestar en la seua entrada triomfal en l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Cal recordar-li a l’Honorable que s’ha passat, perquè ell no pot sancionar a ningú, només pot demanar que s’inicien expedients. Altrament Iniciativa no consentirà que atén-te contra cap ensenyant i més quan és ell el que està fora de la legalitat, perquè la LOE, l’Estatut i la Llei d’Ús són normatives de rang superior i demanen fer l’ensenyament en alguna de les dues llengües oficials. Cal no oblidar que són els pares els qui tenen el dret de decidir quina de les dues llengües oficials volen per als fills.

¿No serà que l’Honorable Senyor està palesant la seua ideologia ultradretana i aleshores no pot estar a favor d’un assignatura que consagra la necessitat de l’aprenentatge d’una ètica basada en els valors de l’humanisme i de la Constitució, independent de qualsevol religió? Una educació de la joventut basada en valors democràtics, ecologistes…, doncs, no interessa al PP podria perdre les futures eleccions. El que sí ha aconseguit Font de Mora a Castelló, tanmateix, és revitalitzar la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic. Iniciativa li donarà tot el suport possible i també exigirà l’aplicació de la EdC en només l’opció A i en valencià.

Vicent Grau, portaveu d’Iniciativa de Castelló,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: