Mulet ” les dades de la investigació de Fabra, donen més crèdit a les denúncies de l´empresari Vicente Vilar”

Des d´Iniciativa es considera indecent que després de saber com Fabra va ingressar en només 5 anys sis milions d´euros sense justificació, en quasi un centenar de comptes, no deixen marge a la presumpció d´ innocència.

El representant d´Iniciativa del Poble Valencià, Carles Mulet, ha valorar aquest matí, que les darreres noticies sobre la investigació del Cas Fabra, on el President de la Diputació de Castelló va ingressar entre 1999 i 2004, 15 milions d´euros en el seu centenar de comptes corrents del qual era titular o cotitular, i que 6 d´aquests milions no tenen cap justificació lògica, donen crèdit a la denúncia de l´empresari antic amic de Fabra, Vicent Vilar, el qual va destapar el Cas Fabra, a l´afirmar que el president de la Diputació, cobrava per baix mà d´empresaris, per fer gestions davant per a interessos privats davant de Ministeris, aprofitant-e del seu càrrec polític i orgànic ” Vilar va apuntar que Fabra feia tràfic d´influències, i tot un seguit de delictes contra l´administració pública, com podia ser el de jugar amb un tema tant seriós com les autoritzacions de productes fitosanitaris”.

Per a Mulet ” les investigacions dutes a terme, a les quals s´oposava visceralment Fabra i el seu entorn familiar, demostren barbaritats com són operacions de sis milions d´euros, en ingressos sense justificar, en metàl·lic, d´una persona que no es dedica a operacions immobiliàries, i que dedica en teoria tot el seu temps a la política. Eixa quantitat de diners, la immensa majoria dels ciutadans no els vorem al llarg de la nostra vida, i a aquesta persona, li eren ingressats en desenes de comptes corrents. Per tant, potser tenia raó Mariano Rajoy al informar que Carlos Fabra era un ciutadà exemplar; tots hauriem de poder guanyar, a banda dels nostres sous, molt més modestos que el de Fabra, uns sis milions d´euros en cinc anys, lliures de deduccions i retencions fiscals, bona medicina per afrontar la greu crisi econòmica”.

Segons els ecosocialistes ” Rajoy i Camps, permeten no només permeten que aquest personatge continue manant tot poderosament sobre el PP a Castelló, sinó que damunt l´elogien i elpugen a l´altar, mostra del nivell ètic d´ ambdós dirigents. SI tant convençuts estan de la innocència de Fabra, haurien de signar davant notari que dimitirien si aquest es demostra és culpable dels delictes que se l´imputen”.

En la mateixa línia, el representant d´Iniciativa ha afirmat que tant Rajoy com Camps, són còmplices necessaris de l´erosió que la imatge de Fabra està donant de la província de Castelló , ” som la risa de tot l´Estat, l´escàndol continu, d´una persona que només té que explicar davant la justícia moltíssimes coses, sinó que a més, es dedica a insultar als oponents polítics, i a perserguir a la premsa que no li fa les palmes.

Mulet ha recordat que la diputada per Castelló del PP, i filla de “Don Carlos”; Andrea Fabra, està també en la corda fluixa, a l´estar investigada també per posseir comptes corrents que han pogut servir al patriarca del clan, per ingressar diners sense justificar”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: