Iniciativa considera que Alberto Fabra i Moliner han quedat totalment desacreditats després de la sentència del TSJ sobre Mestrets

L’anulació del polèmic PAI demostra com el PP ha emprat l’urbanisme amb fins il.lícits i Grau felicita a la lluita veïnal.

L’anulació per part del Tribunal Superior de Justicia del PAI Mestret, ha estat avui celebrada per l’agrupació local d’Iniciativa a Castelló. En boca del seu portaveu, Vicent Grau, aquesta sentència és un victòria dels ciutadans contra la manca total d’escrupols i sensibilitat tant d’Alberto Fabra com del regidor d’urbanisme.

Grau ha recordat que el propi Fabra era el màxim responsable d’urbanisme quan va començar a plantejar-se aquest PAI abusiu, i per tant, tant ell, com l’actual titular d’aquesta regidoria, Javier Moliner, han quedat totalment desacreditats “ per dignitat i vergonya, Moliner i Fabra haurien de replantejar-se el seu paper com a autoritats municipals, i dedicar-se a un altre ofici més sentant”.

Per als ecosocialistes “ es demostra d’aquesta manera, si algú encara tenia dubtes, que la pretensió del PP desenvolupar aquest PAI, pel qual es desallotjava de sa casa a més de 40 famílies, era una autèntica barbaritat, on les condicions urbanístiques eren injustes, abusives i irrespectuoses fins l’extrem. La credibilitat del PP ha quedat totalment pel terra, i senta precedents respecte a futures actuacions semblants. Que ara intenten gastar-se recursos municipals, per recurrir la sentència, esdevé una frivolitat, quan tots els esforços haurien de ser per eixir a la palestra, i demanar disculpes, o directament dimitir quan es demostra que el seu urbanisme és il·legal”.

Grau ha felicitat a la lluita veïnal “ han estat tot un exemple de dignitat i esforç continu, que durant els anys han vingut plantant cara en cada sessió plenària a Fabra i Moliner, a un polític sense i amb dignitat, se li cauria la cara de vergonya i dimitiria ; han intentat castigar, perquè sí, a famílies que vivien en la perifèria, per promoure una gran operació urbanística, amb l’excusa de la VPO, quan a ells, tal i com s’ha vist durant molts anys, la creació de vivenda protegida no els ha interessat el més mínim, donat que no han creat cap. El cas de Castelló és el d’un ajuntament que es dedica a acaçar als veïns per fer més riques a les constructores, per beneficiar als grans interessos constructors, per practicar un urbanicidi de tot el terme municipal, on s’han saltat a la torera els mínim exigible de decència política, i racionalitat. Ara, el PP ha quedat completament tocat, i caldria un replantejament total de la seua visió urbanística

1 de noviembre d’octubre de 2008.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: