Font de Mora no explica a Iniciativa el Cost que ha tingut la campanya de promoció del trilingüisme

Els ecosocialistes lamenten que es destinen els recursos de la Conselleria cap a campanyes de propaganda, en lloc de per millorar les dotacions.

La diputada autonòmica d’Iniciativa, Mireia Mollà, va presentar en el setembre passat, una bateria de preguntes perquè el Conseller Font de Mora fera públic quan anava a costar als contribuents la campanya promocional empresa per justificar la imposició de l’impartiment de l’assignatura d’Educació per la Ciutadania en anglès”.

Mollà va preguntar quans diners ha costat la campanya promocional de l’assignatura “Educació per la ciutadania” , quina durava anava a tindre, per quin motiu es promovia aquesta campanya, o si pensava la Conselleria promocionar d’aquesta manera les altres assignatures que s’imparteixen en els centres públics . En la mateixa línia, altres preguntes feien esment a quants anuncis s’havien posat en premsa escrita, en ràdio i televisió, de la campanya promocional de l’assignatura “Educació per la ciutadania” , quants s’en preveien posar mentre dure tota aquesta campanya, en la premsa escrita, i quin cost tindrà aquesta. O els cartells editats, així com els costos d’enviament d’aquests.
Els ecosocialistes venien denunciant que estava completament fora de lloc la campanya encetada per promocionar el “Pla d’extensió del Trilingüisme”, que començava junt a la polèmica de la imposició d’EpC en anglès, mentre als centres es lamentava la manca d’inversions i dotacions tant materials com de recursos humans, per impartir aquest assignatura, els diners es destinaven a la propaganda.
Ara, la resposta de la Conselleria és que “ no hi ha cap campanya promocional de la matèria Educació per a la ciutadania i els Drets Humans en els mitjans de comunicació. En conseqüència, la Conselleria d’Educació no du a terme cap tipus de promoció publicitària sobre matèries concretes que formen part del currículum”.

D’aquesta manera, la Conselleria evita donar xifres del que està costant realment a l’erari públic , amb l’excusa semàntica , la campanya “ pla extensió del trilingüisme, els teus fills mereixen estudiar en anglès, diu que “som la primera comunitat autònoma que imparteix una matèria íntegrament en anglès” , i clarament promociona aquesta assignatura. Per eixe motiu, Mollà ha tornat a presentar la bateria de preguntes, modificant la redacció i preguntant directament pel Pla d’Extensió del trilingüisme.

Des d’Iniciativa s’ha lamentat que s’inventen excuses per no explicar els diners que el Consell ha malgastat en aquest absurda campanya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: