Grau ” la unció de Moliner com a successor de Carlos Fabra és preocupant per al PP i per a Castelló”

Els ecosocialistes lamenten que el PP santifique un model de fer política sustentat en la corrupció i en l´abús urbanístic.

El portaveu d´Iniciativa a Castelló, Vicent Grau, ha valorat aquest matí que el congrés provincial del PP celebrat el passat cap de setmana, haja servit per refermar a Carlos Fabra, imputat en tot tipus de delictes, a continuar al front del seu partit, i per marcar la línia política durant els propers anys.

Per a Grau ” és trist que el PP a nivell d´estat o autonòmic, hagen perdut l´oportunitat d´or de netejar casa, i apartar a Fabra del seu lloc, donat que quan esclate el cas i aquest siga condemnat, Camps, o Rajoy, que han donat la cara per ell, fins al punt de considerar-lo ciutadà exemplar, hauran de rendir explicacions, ka que s´han mullat fins al coll, i fer còmplices d´aquest senyor”.

Per al portaveu d´Iniciativa ” costa entendre que els 1200 delegats congregats, no tingueren la decència higiènica per oposar-se, ni tant sols un,a la continuïtat de Carlos Fabra, però es veu que tots tenen ben apressa la lliçó, i saben que el primer que es desmarque serà condemnat a l´ostracisme polític, com il·lustres absents com ara Gimeno, Sardina, Campos,..etc” .

En eixe sentit, Grau ha afirmat que el nomenament per part de Fabra del vice alcalde de Castelló, Javier Moliner, com al seu adjunt i aprenent, és preocupant ” la unció ha estat en la gràcia de Fabra, i també literalment, a l´haver d´aquesta manera submergir a Moliner en les fosques aigües de l´entorn del més corrupte caciquisme, el qual li pot truncar la carrera política”. D´altra banda, segons Iniciativa, el col·locar al regidor de Castelló com el primer en la línia successòria de Carlos, dóna ales a continuar amb la política depredadora i irrespectuosa duta a terme a la ciutat de Castelló, i de la qual Moliner és el cap visible; amb Mestrets o el Parc Ribalta com a mostra. Per tant, si després de comportar-se d´aquesta manera tant bàrbara, se´l premia com a l´hereu”.

Per als ecosocialistes ” Fabra ha tornat a mostrar que el PP a Castelló és un partit jeràrquic i dinàstic, totalment incapacitat per presentar una alternativa política i un lideratge nou aliè a les estructures decimonòniques del Cossi, i això és especialment greu quan estem parlant del partit que govern la Diputació, l´ajuntament de Castelló, o la Generalitat, per tant, ens acaba afectant directament als ciutadans, i que una persona com Moliner, es vesca recompensat és una ofens a la gent que està patint a la ciutat de Castelló els seus despropòsits i falta de sensibilitat”.

En la mateixa línia, Grau ha remarcat que el nomenament de Moliner com a segon de la tripulació de Fabra, és preocupant tant per al PP com per a Castelló ” per al PP perquè Fabra deixa tot ben nugat per poder continuar manant des de tots llocs, ja siga des de l´ombra o com ara, i per a Castelló, perquè el segon alcalde s´embarca en una aventura tèrbola, que a més de traure-li temps per treballar per la ciutat, qui condueix el vaixell no és gens de fiar”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: