Grau ” la unció de Moliner com a successor de Carlos Fabra és preocupant per al PP i per a Castelló”

Els ecosocialistes lamenten que el PP santifique un model de fer política sustentat en la corrupció i en l´abús urbanístic.

El portaveu d´Iniciativa a Castelló, Vicent Grau, ha valorat aquest matí que el congrés provincial del PP celebrat el passat cap de setmana, haja servit per refermar a Carlos Fabra, imputat en tot tipus de delictes, a continuar al front del seu partit, i per marcar la línia política durant els propers anys.

Per a Grau ” és trist que el PP a nivell d´estat o autonòmic, hagen perdut l´oportunitat d´or de netejar casa, i apartar a Fabra del seu lloc, donat que quan esclate el cas i aquest siga condemnat, Camps, o Rajoy, que han donat la cara per ell, fins al punt de considerar-lo ciutadà exemplar, hauran de rendir explicacions, ka que s´han mullat fins al coll, i fer còmplices d´aquest senyor”.

Per al portaveu d´Iniciativa ” costa entendre que els 1200 delegats congregats, no tingueren la decència higiènica per oposar-se, ni tant sols un,a la continuïtat de Carlos Fabra, però es veu que tots tenen ben apressa la lliçó, i saben que el primer que es desmarque serà condemnat a l´ostracisme polític, com il·lustres absents com ara Gimeno, Sardina, Campos,..etc” .

En eixe sentit, Grau ha afirmat que el nomenament per part de Fabra del vice alcalde de Castelló, Javier Moliner, com al seu adjunt i aprenent, és preocupant ” la unció ha estat en la gràcia de Fabra, i també literalment, a l´haver d´aquesta manera submergir a Moliner en les fosques aigües de l´entorn del més corrupte caciquisme, el qual li pot truncar la carrera política”. D´altra banda, segons Iniciativa, el col·locar al regidor de Castelló com el primer en la línia successòria de Carlos, dóna ales a continuar amb la política depredadora i irrespectuosa duta a terme a la ciutat de Castelló, i de la qual Moliner és el cap visible; amb Mestrets o el Parc Ribalta com a mostra. Per tant, si després de comportar-se d´aquesta manera tant bàrbara, se´l premia com a l´hereu”.

Per als ecosocialistes ” Fabra ha tornat a mostrar que el PP a Castelló és un partit jeràrquic i dinàstic, totalment incapacitat per presentar una alternativa política i un lideratge nou aliè a les estructures decimonòniques del Cossi, i això és especialment greu quan estem parlant del partit que govern la Diputació, l´ajuntament de Castelló, o la Generalitat, per tant, ens acaba afectant directament als ciutadans, i que una persona com Moliner, es vesca recompensat és una ofens a la gent que està patint a la ciutat de Castelló els seus despropòsits i falta de sensibilitat”.

En la mateixa línia, Grau ha remarcat que el nomenament de Moliner com a segon de la tripulació de Fabra, és preocupant tant per al PP com per a Castelló ” per al PP perquè Fabra deixa tot ben nugat per poder continuar manant des de tots llocs, ja siga des de l´ombra o com ara, i per a Castelló, perquè el segon alcalde s´embarca en una aventura tèrbola, que a més de traure-li temps per treballar per la ciutat, qui condueix el vaixell no és gens de fiar”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: