RODA DE PREMSA DE LA PLATAFORMA CONTRA

p1010002 LA CRISI I PELS DRETS SOCIALS

¡¡¡¡ NO ÉS LA NOSTRA CRISI !!!!

Davant la situació de “crisi” del sistema econòmic, les organitzacions que conformem la plataforma, volem convidar-vos a la roda de premsa que tindrà lloc a la seu de l’Intersindical Valenciana, al carrer Marqués de Valverde núm. 8 de Castelló amb motiu de la manifestació convocada el proper dissabte 31 de gener de 2009 a la Plaça de la Independència de Castelló.

L’objectiu de la “Plataforma contra la crisi i pels drets socials” és l’anàlisi i la mobilització davant la situació d’indefensió en que es troben moltes treballadores i treballadors. L’actual crisi és sustenta en l’especulació que la banca i els grans empresaris han fet els darrers anys sobre el territori i els nostres recursos, facilitada per la manca de control dels governs.

El cost de la crisi no ha de caure sobre les esquenes de les treballadores i els treballadors, que han sustentat amb el seu treball el creixement econòmic del nostre país, i a hores d’ara, són llançats fora del mon laboral amb els ERO (Expedient de Regulació de l’Ocupació) injustificats.

El “Programa de Xoc contra l’Atur” presentat pel govern de Camps (350 milions EUR) sembla una broma davant els 2.063 milions malgastats a la “Copa America”. Així que ara que les cues de treballadors/es s´amuntonen a la porta del INEM, nosaltres exigim i denunciem que els beneficis empresarials que en la cultura del “pelotazo”, de les Urbanitzacions costaneres, del petroli del Serrallo , repercutisquen directament a les economies de les treballadores i treballadors, ara aturats, en una renda bàsica i permanent que garanteixi la dignitat de la seva vida i la dels seus, moratòries als embargaments de vivendes, defensant a la gent i no els beneficis d’uns pocs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: