Oranges

naranjito500-573Com qui controla cuidadosament els temps, sembla que algú ha posat el temporitzador per a que puntualment, i en plena precampanya i campanya de les eleccions basques i galegues, vagen esclatant escàndols grandíssim que toquen a la línia de flotació del PP, que no ens estranyen gens a molts, però que poden suposar-li al partit conservador una deserció en massa dels vots més centrats i menys extremistes. Que si els espies, que si la trama de les empreses corruptes, i sembla que el nou capítol de la saga pot sacsejar en breu els ciments del PP valencià i castellonenc. Podem dir que ja era hora que es fera justícia, però fa por pensar per altra banda que aquesta estiga tutelada i sotmesa interessos electoralistes d’una formació política. Què més vorem fins les eleccions europeesmore–>

I malgrat tot, preocupant és que a molts no ens sorprenga res del que estiga passant; ja sabíem què era el PP. Irònicament, van tindre una temporada en la qual volien desplaçar com el seu color corporatiu, el blau falangista destenyit, pel taronja, i va haver qui s’ho va prendre al peu de la lletra; cabussant-se en el “ Naranjax”, o el “Orange Market” ( clar, en anglès, òbviament, seguit els plans trilingües de Font de Mora) , tant, que estem ja tots en alerta taronja atemorits de fins on pot aplegar el temporal de la corrupció, com pot posar pates per amunt el govern autonòmic o alguns ajuntaments; ja que qui acaba pagant-ho sempre som els mateixos, els sofrits contribuents.            Dóna la sensació que estem davant d’una etapa que toca al seu fi, on les lluites intestines i les mans massa llargues dins del PP faran volar pels aires eixe partit, que haurà d’entrar en un replatejament global, i tant de bo això servisca per apartar per sempre als deshonrats de les institucions, i que pugen, quan la gent els trie, haver-hi polítics decents, de dreta o esquerra, i no el que tenim ara en tants llocs.

Carles Mulet

Iniciativa a les comarques de Castelló

1 Response so far »

  1. 1

    jose garcia montañes said,

    sinceramenrt, no em cap al cap com els ciutadans valencians aposten per un partit on la currupcio está a l´odre del dia, algun dia es donaran conte de que fan i qui son els que ens gobernen. ¿On está el sentit comu a l´ora de votar, on están les esquerres d´aquest pais.


Comment RSS · TrackBack URI

Deixa un comentari