Iniciativa aplaudeix la investigació dels comptes bancaris de Carlos Fabra, i demana al PP que deixe de perseguir mafiosament als periodistes.

Mulet recorda que Fabra encara no ha justificat el origen dels ingressos irregulars en els 94 comptes corrents de Fabra.

El portaveu d’Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha aplaudit avui el tímid pas que suposa per a  l’ esclariment del Cas Fabra, després que s’haja fet públic que agent de la Policia Judicial han començat investigant 20 bancs de les comarques de Castelló, amb la col·laboració de la Fiscalia Anticorrupció.

Segons Mulet, “ és del tot sabut que Carlos Fabra era titular de 19 comptes, i cotitular d’altres 75, i només en el 1999, no es van justificar ingressos en elles per valor de 600.000 euros, segons la pròpia Agència Tributària. L’excusa de que alguns d’aquells comptes eren de la Diputació, i no personals del President d’aquest organisme, no es sostenia, donat que els moviments econòmics en els comptes de la Diputació, han d’estar completament controlats i justificats”.

El portaveu d’Iniciativa ha recordat que el propi Carlos Fabra va presentar recursos als procediments judicials, perquè no s’investigaren el comptes corrents seus, ni de la seua família “ quan hom posa aquest tipus d’entrebancs, i no vol que s’investiguen els seus comptes, és perquè té alguna cosa a amagar, i a la majoria de mortals, tindre 94 comptes bancaris ens sembla ciència ficció. Una persona honrada no té por a que l’investiguen, i Fabra, i la seua família ho ha impedit des del principi, i sembla que ara, per fi, comencen a tirar del fil, que pot demostrar el nivell de corrupció d’aquest personatge.

Persecució de periodistes. Igualment, des d’Iniciativa s’ha considerat totalment reprovables la veda oberta pel PP per insultar, atacar i fer comentaris sobre la vida privada dels periodistes que fan el seu treball “ser periodista en Castelló, i parlar objectivament del Cas Fabra, o del mateix president de la Diputació, s’ha convertit en un treball d’alt risc, en el PP, s’ha començat a rebuscar en les vides privades dels periodistes per, imagine, vore a quin drap brut poder agarrar-se, i coartar la llibertat de premsa, una actitud que només pot ser qualificada de mafiosa, inacceptable en un estat democràtic de dret”.

Per a Mulet “ el nivell de sicialització de Castelló, per causa de Fabra i els seus mariaxis, és asfixiant, i per això confiem en que la justícia pose fre a aquest desori, un president de la Diputació acusat per múltiples delictes, una comparsa de diputats i paràsits igualment amb actes probables com l’abús del seu càrrec ( Cas Pallardó), insults de la talla “fill de puta” al seu adversari polític, el boicot a la premsa, com en el cas de la periodista del CQC o ara, entrar a nivell personal ja amb els periodistes d’una emissora de ràdio, demostra el nivell de putrefacció que Fabra embruta a la Diputació”

Castelló, 24  de setembre   de 2008

Deixa un comentari